DSC_8157 (960x664) DSC_4624 (960x664) DSC_2084 (960x664) DSC_4588 (960x664) SONY DSC San Giorgi Maggiore Venetie - foto (960x664) DSC_8068 (960x665) Schilderij van een Ducati Xerox racemotor. SONY DSC

Schilderijen op bestelling?

Ik maak regelmatig vrij werk maar ik vind het ook leuk om in overleg iets te maken dat helemaal voldoet aan wensen van een opdrachtgever. Ik ben met name gespecialiseerd in het schilderen van Venetiaanse maskers, motorfietsen, klassieke auto’s en sportwagens. Maar ook landschappen, huisdieren of geboortekaartjes zijn mogelijk.  Onder “Uw eigen schilderij bestelllen” op mijn website vind u meer informatie over de mogelijkheden.

Originele foto

Originele foto

Schilderij

Schilderij

Read more »

Nieuws

Mijn website is vanaf begin februari ook in het Engels te lezen. Dit omdat ik via Facebook steeds meer niet Nederlandstalige followers heb gekregen en ik ook in Venetië wat reclame wil gaan maken voor mijn schilderijen.

Ook in 2015 zal ik weer met een kraam bij Viva Italia/Supercar Sunday in Assen aanwezig zijn. Ik heb weer aardig wat nieuwe werken om te laten zien dus ik verwacht dat dat weer een leuke dag gaat worden!

Read more »

Mijn laatste werken

Update begin februari 2015:
Ik heb de afgelopen weken veel werken opgepakt en afgemaakt. En prachtige rode Alfa Romeo 33 geschilderd voor de eigenaar, een KTM motorfiets, een schilderij van een Maserati Quattroporte afgerond en voor mezelf weer wat Venetiaanse maskers geschilderd. Ik ga dit jaar met het Carnaval weer naar Venetië en dan is het leuk om weer wat nieuwe masker schilderijen te kunnen laten zien.

Maar nog steeds genoeg “work in progress”:
Kleine werken op papier: een Ferrari 458 Challenge, een Lancia Fulvia en nog wat Venetië schilderijen.
Kleine werken op doek: ik heb nog steeds twee schilderijen van twee aventadors op doek klaarliggen om af te maken. Met Viva Italia moeten ze wel af zijn, misschien kan ik ze dan aan de eigenaar van de auto’s laten zien.
Grote werken op doek: een Toscaans landschap met klaprozen dat ik voor een collega aan het maken ben, en een groot doek van La Grande Bellezza. Diverse Harley Davidsons staan nog steeds op zolder want daar kom ik niet aan toe….Ik ben wel weer druk bezig met de grote doeken met Venetiaans Carnaval.

Genoeg te doen dus, maar opdrachten zijn altijd welkom!

Read more »